18. regata Jabuka

 

13 - 15. 11. 2020.

 

Vidimo se!

 

 


 

Ovim putem želimo pomoći u potrazi za nestalim članovima posade tegljača Bourbon Rhode, koji je 26. rujna potonuo u Atlantiku. 

Potraga za 14 članova posade trajala je 7 dana, tijekom kojih su 3 člana posade spašena na splavi, te su pronađena tijela 4 člana posade. Tri dana nakon prekida SAR operacija, na području obuhvaćenom potragom uočen je trag signalne rakete. Nažalost, samo jedan brod poslan je prema toj lokaciji, i to s 24 sata vremenskog odmaka - ništa nije pronađeno. Naš prijatelj, šibenski kapetan Dino Miškić i još 6 članova posade, kao niti 3 splavi za spašavanje do danas nisu pronađeni. Cijela obitelj Miškić, kao i obitelji drugih nestalih članova posade iz Ukrajine i Filipina - kao i čitav Bourbon Rhode Rescue Team čvrsto vjerujemo u mogućnost pronalaska pomoraca i već 40 dana obraćamo se za pomoć ljudima diljem svijeta. U borbi za šansu i nadu pomažu nam brojni ljudi dobrog srca. Naš tim ima i stručnjake (oceanografe, meterologe) koji redovito izrađuju modele/simulacije kretanja splavi korištenjem certificiranim programa/simulatora. Zahvaljujući svima njima, pomorci s Bourbon Rhode još imaju šanse da budu spašeni.  

 

 

 

Tracking Jabuke

17. Jabuke PLAYBACK

Ako radite na Android uređaju ili PC-u za najbolji doživljaj se preporuča korištenje Google Chrome web preglednik, a na iPhone uređajima možete koristiti Safari uz uključenu opciju "Settings -> Safari -> Request Desktop Site".

 

PLAYBACKOVI

16. Jabuka

15. Jabuka

14. Jabuka

13. Jabuka

12. Jabuka

11. Jabuka

10. Jabuka

Ured Regatnog odbora

Jedriličarski Klub Tijat

Obala Matice Hrvatske 16

Vodice, 22211

Hrvatska

Tel: +385 (0)22 445 000

Fax: +385 (0)22 445 070

e-mail: jk_tijat_vodice@yahoo.com

 

Vremenska prognoza na Jabuci